Rezervacija termina: +387 35 277 666

Dopler krvnih sudova bubrega

Kolor dopler krvnih sudova bubrega (renalnih arterija) je neinvazivna metoda kojom se otkrivaju suženja, proširenja i prekidi protoka krvi kroz krvne sudove bubrega, kao i eventualni krvni ugrušci.

Na ovaj način se može otkriti i hronično oštećenje bubrežnog tkiva i prisustvo krvnih sudova u tumorskim formacijama, što može biti od koristi pri diferencijalnoj dijagnozi između malignih i benignih tumora bubrega.

Ultrzvučna tehnologija je sigurna i bezbolna, pregled ne traje duže od 30 minuta.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!