Rezervacija termina: +387 35 277 666

Specijalistički pregled nefrologa

Nefrolog, kao specijalist interne medicine, sa subspecijalizacijom iz područja nefrologije obavlja nefrološki pregled koji podrazumjeva detaljni razgvor, klinički pregled, i dodatne pretrage.

U skladu sa potrebama pacijenta osnovni nefrološki pregled se proširuje biohemijskim laboratorijskim pretragama, ultrazvukom bubrega, mikrobiološkim analizama i drugim pretragama.

Potreba za nefrološkim pregledom postoji u slučaju simptoma kao što su oticanje tijela (naročito lica i stopala), osjećaj mučnine i malaksalosti, glavobolja, gubitak apetita, uznemirenost i sl.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!