Rezervacija termina: +387 35 277 666

Brzi testovi za okultno krvarenje

Brzi testovi za okultno krvarenje su, pojednostavljeno rečeno, dokazivanje krvarenja iz probavnog trakta, koje nije vidljivo okom.

Ovakav test je vrlo važan u prevenciji raka debelog crijeva i preporuka je da se radi jednom godišnje ukoliko je osoba starija od 50. godina ili ima genetske predispozicije za karcinom debelog crijeva.

Ako je test pozitivan, to nije dokaz postojanja karcinoma, već znak da je potrebno uraditi dodatne preglede kako bi ustanovio uzrok krvarenja.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!