Rezervacija termina: +387 35 277 666

Specijalistički pregled gastroenterologa

Gastroenterološki pregled obavlja subspecijalista iz područja gastroenterologije, koji na osnovu detaljnog razgovora i medicinske historije (anamneze), kliničkog pregleda i dodatnih biohemijskih pertraga procjenjuje da li je potrebna dalja dijagnostička obrada.

Pregled kod gastroenterologa je potreban ako postoje smetnje u probavi, promjene u funckiji crijeva kao što je krvarenje, bolovi u trbuhu i sl.

Pored osnovnog gastroenterološkog pregleda, dalja dijagnostička obrada uključuje preglede kao što su gastroskopija, kolonoskopija, ultrazvuk abdomena i druge.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!