Rezervacija termina: +387 35 277 666

Ultrazvuk štitne žlijezde

Bolesti štitne žlijezde se u najvećem broju slučajeva dijagnosticiraju ultrazvukom štitne žlijezede koji omogućava dobijanje informacija o veličini, poziciji, obliku i strukturi štitnjače.

Ovim pregledom se otkrivaju i vrlo male promjene u štitnoj žlijezdi, a najčešće su u pitanju ciste, čvorići, upale i tumori.

Pregled je posebno značajan zbog toga što može otkriti karcinom u ranoj fazi i značajno povećati šanse za uspješno liječenje.

Prethodna priprema za pregled nije potrebna, a sama pretraga ne ne traje duže od 20 minuta.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!