Rezervacija termina: +387 35 277 666

Specijalistički pregled urologa

Specijalističkim pregledom urologa se na osnovu anamneze, kliničkog pregleda i dodatnih pretraga kao što su urološki ultrazvuk, postavlja dijagnoza uroloških bolesti i određuje terapija.

Tipična stanja koja zahtjevaju urološki pregled su povećanje prostate, kamenac i infekcije mokraćnog sistema, sterilitet muškarca, spolno prenosive bolesti i sl.

Urološki pregled se preporučuje jednom godišnje, svim muškarcima nakon 45 godine, nezavisno od simptoma. Za urološki pregled nije potrebna prethodna prirpema.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!