Rezervacija termina: +387 35 277 666

Urološki ultrazvuk

Urološki ultrazvuk odnosno ultrazvuk urotrakta je pregled bubrega, nadbubrežnih žlijezda, mokraćovoda i mokraćne bešike. Kod muškaraca se još obavlja i pregled prostate i testisa.

Ukoliko postoji bol u području stomaka i prema prema preponama, ako je mokrenje učestalo ili otežano, ako postoje promjene u izgledu i mirisu urina, kao i u slučaju oticanja nogu i lica, potrebno je obaviti urološki ultrazvuk.

Pregled je siguran i ne traje duže od 20 minuta.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!