Rezervacija termina: +387 35 277 666

Ultrazvuk vrata

Ultrazvukom vrata se najčešće obavljaju pregledi karotidne arterije, štitne žlijezde i limfnih čvorova.

Pregled karotidne arterije – može uočiti blokiranje ili suženje karotidne arterije, što može povećati rizik srčanog udara, ali i pomoći u određivanju tretmana koji je potreban za reduciranje ovog rizika.

Pregled štitne žlijezde – signalizira da li se čvorići formiraju iz štitne žlijezde ili povezanog tkiva, detektuje promjene koje zahtjevaju biopsiju, ukazuje na promjene pozicije, veličine i strukture štitne žlijezde.

Pregled limfnih čvorova – određuje stadiji limfoma, ukazuje da li tretman funkcioniše, i traži moguće znakove povratka limfoma nakon tretmana.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!