Rezervacija termina: +387 35 277 666

Holter monitoring krvnog pritiska

Krvni pritisak varira u različitim situacijama i različitim periodima dana. Npr. često se dešava da je krvni pritisak viši od prosjeka zbog uzbuđenja prilikom mjerenja.

Zbog toga se radi Holter monitoring krvnog pritiska koji će utvditi da li postoji hipertenzija (visok krvni pritisak) i da li je određeni lijek odgovarajući za stanje pacijenta.

Holter monitoring krvnog pritiska se izvodi tako što se na nadlakticu stavi manžetna koja je povezana sa aparatom koji je pričvršćen oko pojasa pacijenta koji obavlja svakodnevnu rutinu i vodi dnevnik aktivnosti.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!