Rezervacija termina: +387 35 277 666

Kolor dopler krvnih sudova

Kolor dopler krvnih sudova je potpuno sigurna i bezbolne ultrazvučna metoda ispitivanja stanja krvnih sudova i protoka krvi kroz arterije i vene.

Pregled ne traje duže od 30 minuta a izvodi se tako što ljekar specijalista prisloni ultrazvučnu sondu na određene dijelove tijela. Za to vrijeme, pacijent je u ležećem položaju.

Kolor dopler krvnih sudova se obično radi kada postoji sumnja na stenozu (sužavanje), okluziju (začepljenje) ili aneurizmu (proširenje) krvnih sudova.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!