Rezervacija termina: +387 35 277 666

Specijalistički pregled kardiologa

Za specijalistički kardiološki pregled nije potrebna prethodna priprema, a pregled ne traje duže od 30 minuta.

Standardni kardiološki pregled se sastoji od uzimanje lične i porodične anamneze (poaci o postejećem stanju pacijenta), kardiološkog pregleda, završnog mišljenja, određivanja terapije i dopunske dijagnostičke procedure.

Česti znakovi koji ukazuju na potrebu obavljanja kardiološkog pregleda su: bol u području grudnog koša, osjećaj gubitka zraka i slabosti, glavobolje i brzo umaranje.

Dijagnostičke procedure koje se često rade su: laboratorijske analize, ehokardiografija, holter monitoring, ergometrija, kao i drugi specijalistički pregledi poput oftamologa, neurologa, endokrinologa i drugi.

Zašto Life'm?

U ugodnom ambijentu sa medicinskim osobljem koje posvećeno pacijentu, pruža vam se kompletan medicinski tretman od početnog razgovora sa ljekarom i kliničkog pregleda, do obavljanja dodatnih pregleda i pretraga.
Ljekari specijalisti i subspecijalisti Poliklinike Life'm su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, iza kojih stoje mnogi naučni i stručni radovi objavljeni u najprestižnijim medicinskim publikacijama, a prije svega brojni zadovoljni pacijenti.
Pregledi i pretrage se obavljaju korištenjem najmodernije medicinske opreme od globalnih lidera u medicinskoj industriji, uz poštivanje ISO standarda u kvaliteti pružanja medicinskih usluga.

Rezervacija termina

Rezervišite svoj termin odmah ispunjavanjem kratke forme!